Software voor transport & logistiek

Met een gespecialiseerd team van system developers, system engineers en service engineers bedienen we het volledige spectrum van applicatie tot ICT infrastructuur. Hoe we dat succesvol doen? Met DireXtion, het Distributie Management Systeem dat u de volledige regie over al uw zendingen en ritten biedt.

BlueRock is een application provider voor de logistieke markt en in het bijzonder de transportsector. BlueRock heeft uitgebreide kennis van transportplanning en –regievoering. BlueRock bedient het volledige spectrum van applicatie tot (mobiele) ICT infrastructuur. 

BlueRock heeft de bewezen capability om in bestaande omgevingen als systeemintegrator te opereren. BlueRock heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van de logistieke dienstverlening. Hoewel wij ons begeven in het totale spectrum van de logistiek is ons specialisme de transportsector.

Certificering

BlueRock beschikt over system developers (MCTS), system engineers (MCSE) en service engineers (MCSA) en kan eventueel, in collegiale samenwerking, elke ICT ondersteuning van de transportsector het hoofd bieden.

BlueRock is de ontwerper van het Distributie Management Systeem dat onder andere door Brocacef (v/h Mediq Transport), PostNL Extra@Home en Coolblue wordt gebruikt voor ondersteuning van het transportproces. Daarnaast treedt VOICT bij Brocacef op als system integrator met andere, aan het transport gerelateerde systemen, zoals scanners en temperatuursensoren.

De expertise van BlueRock op gebied van ICT & Transport is van aantoonbaar hoog niveau.

BlueRock is ISO-27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zie hier voor meer informatie.

BlueRock TMS
Last Mile Division B.V.

+31 318 – 796060
info.lmd@bluerocktms.com
Galvanistraat 14-3, 6716AE Ede

Financieel

IBAN nr : NL58INGB0709690940
Swift /BIC code : INGBNL2A
BTW nr: NL864289261B01
KvK nr: 87419254

BlueRock TMS (Last Mile Division) B.V. maakt onderdeel uit van BlueRock TMS Global B.V. (KvK: 87418649).