VOICT op de beurs!

De beurs ICT & Logistiek is hét jaarlijkse evenement voor de professional in de logistiek. Dit jaar vind de beurs plaats op 5, 6 en 7 november in de jaarbeurs te Utrecht.  VOICT zal in stand E117 aanwezig zijn om ons product te tonen en samen met u te kijken naar mogelijkheden om uw logistieke processen efficiënt in te richten en vooral effectief uit te voeren.

Dit jaar is de beurs gecombineerd met de beurs Logistica, het beursthema is Smart Warehousing. Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

En dan … dan moeten de smart gepickte goederen vervoerd worden en dat sluit dan ook perfect aan op de mogelijkheden van DireXtion. Standaard bieden we volledige transparantie voor alle belanghebbenden en het product is gebouwd op een moderne architectuur voorzien van vele micro-services waardoor koppelingen in de keten eenvoudig gerealiseerd kunnen worden.

DireXtion is hét Distributie Management Systeem dat u volledige regie geeft over u bedrijfsproces; managen, plannen, monitoren en scanning van transportritten en zendingen.

Wij verwelkomen u graag in onze stand!

Jaarbeurs Utrecht

5, 6 & 7 november 2019 van 9:30 tot 17:00 uur
Jaarbeursplein, Utrecht
Toegang: Gratis (voor beide beurzen)