Coronavirus (Deel 2)

Vorige week maandag hebben we u geïnformeerd over welke maatregelen we hebben genomen met betrekking tot de Corona-crisis en welke consequenties die hebben. Hierin hebben we aangegeven dat onze prioriteit de komende periode de beschikbaarheid van DireXtion zou zijn en dat we tot nader order geen updates zouden uitvoeren op onze systemen, tenzij noodzakelijk voor een goede werking.

Inmiddels zijn we ruim een week verder en zitten we met z’n allen in een nieuwe realiteit. Webcams zijn zover voorradig verdeeld en we beginnen te wennen aan een nieuwe methode van werken. We zijn van oordeel dat we er allen, zowel u als klant als wij, bij gebaat zijn als we weer zo veel als mogelijk over gaan tot de normale update procedures. Dit ook om te voorkomen dat we een te grote delta krijgen en daarmee problemen creëren voor de toekomst.

Vanochtend hebben we in ons overleg het volgende besloten:

 • Week 14
  • In verband met de afgekondigde update stop kan er geen update van DireXtion worden uitgevoerd op de Productieomgeving
  • De Acceptatieomgeving zal worden geupdate naar versie 4.73 met de resultaten van de huidige sprint
 • Week 15
  • DireXtion zal worden geupdate naar versie 4.72 in Productie
   Twee weken na deze oplevering zal er wederom weer een update in Productie zijn (versie 4.73) en zitten we weer in het gebruikelijke ritme

Als er vragen zijn naar aanleiding van deze mail dan kunt u contact opnemen met onze servicemanager Paul Swart (06 22414913 of pswart@voict.nl)

P.S.
Zoals eerder gecommuniceerd: Een aantal van onze klanten leveren diensten die door de overheid als cruciaal zijn aangemerkt. Mochten we prioriteiten moeten stellen, dan zullen deze klanten voorrang krijgen teneinde hun dienstverlening aan de maatschappij zo goed als mogelijk te ondersteunen.